DIONICE,LOTO I OSTALE IGRE NA SREĆU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin
VAŽNA OBAVIJEST !!! U cilju unaprijeđenja foruma i unaprijeđenje poslovanja kroz uvođenje novih proizvoda i instrumenata uvodimo instrument psovanja na forumu za sve naše pretplatnike. Izrazite svoje osjećaje prema drugima i postanite bolji investitor !!!Ekskluzivno !!! Forum Investitor je u posjedu tehničkih targeta najpoznatijeg tehničkog analitičara kolege za Crobex i neke od dionica sa zagrebačke burze. CROBEX 1100 HT-R-A 155 ATPL-R-A 240 LEDO-R-A 900 DIOK-R-A 0 TISK-R-A 78 DLKV-R-A 75 ULPL-R-A 160 ADPL-R-A 9 LKPC-R-A 340 Pratite promjene iz sata u sat ! Ostanite prisebni. Uključite radio ili TV prijemnik. Isključite aparate na struju i plin, zatvorite vodu. Upotrijebite specijalna ili priručna zaštitna sredstva, pancirke, šljemove, boce s kisikom. Zapamtite: Opasnost traje sve dok se ne oglasi ZVUČNI SIGNAL ZA PRESTANAK OPASNOSTI ili dok nadležne službe ne daju nove targete !

 

 Veličanstveni Toda

Go down 
Autor/icaPoruka
Gost
Gost




Veličanstveni Toda Empty
PostajNaslov: Veličanstveni Toda   Veličanstveni Toda Icon_minitimepet oľu 19, 2010 1:34 pm

ŠESNAEST plodnih godina rada u koncernu Agrokor priskrbilo je Ljerki Puljić, izvršnoj potpredsjednici Agrokora, titulu jedne od najmoćnijih žena hrvatskog biznisa. Danas je zato na konferenciji Budućnost obiteljskih tvrtki s posebnim divljenjem progovorila o svim članovima obitelji Todorić.
S istim žarom u očima, da ne kažemo indoktrinirano, govorila je o Ivici Todoriću, kao i o najmlađim nasljednicima Agrokora, Ivičinim unucima. A kako i ne bi. Posebnu je pozornost poklonila Anti Todoriću, najstarijem sinu Ivice Todorića.
Aplauz, molim
Ante se još kao 19-godišnjak morao dizati u cik zore kako bi u 6 sati otkupio voće na zagrebačkoj veletržnici za Konzum, otkrila je formulu uspjeha. "Danas je on potpredsjednik koncerna", izjavila je Puljić. Kao da je drugačiji scenarij uopće bio moguć. Ali, eto, Antin trud, znoj i suze i ranojutarnje dizanje urodili su plodom, gazda ga je prepoznao, Ante je napredovao. U tatinoj firmi.
Idilu Todorićevih nastavila je opisivati kroz vikend-druženja poznate hrvatske obitelji. Dok neke druge obitelji vikendom roštiljaju, idu na izlete ili u posjet bakama i djedama (a zapravo ljenčare), Todorićevi, kaže ona, zdušno rade.
Iz kolijevke na posao
Subote i nedjelje izvrsna su prilika za sastanak Uprave koncerna i razvijanje poslovnih strategija. Na sastancima sudjeluju najmlađi kako bi se već zarana priučili poslu.
"Radimo subotom i nedjeljom, to su najbolji dani za razvijanje strategije. Članovi uprave tada se nađu s predsjednikom i mirno raspravljamo. Često subotom navrate unuci obitelji Todorić, igraju se za laptopom, ali to se radi planski da bi se osigurala budućnost kompanije", objasnila je Puljić. I razumljivo potpuno, pa nije Ivica carstvo gradio da bi ga unuci kasnije proćerdali.
Veliki On
Puljićina apoteoza kulminirala je kako i priliči - veličanstvenim likom Ivice Todorića. O njemu s posebnom pažnjom i divljenjem. On, najzaslužniji za blagostanje svih članova te brojne obitelji, kao i ostalih njezinih ulizica. Nedodirljivi i silni. Vizionar vrijedan divljenja. S neobičnim talentom u kupovanju nestalog žita.
A jedan od njegovih možda najvećih talenata je taj što ljude može natjerati i da za njega rade čitav dan. "On je sjajan motivator koji je u stanju mobilizirati ljude da rade 24 sata na dan", s posebnom je blagošću objasnila Puljić.
I sada ono najgore: Puljić je sigurna da će, što se tiče nasljeđivanja, Agrokor trajati još barem sto godina.

pozdrav od Peder_Weba [You must be registered and logged in to see this image.]
[Vrh] Go down
 
Veličanstveni Toda
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
DIONICE,LOTO I OSTALE IGRE NA SREĆU :: RAZNO :: MISLI 22. STOLJEĆA-
Forum(o)Bir: