DIONICE,LOTO I OSTALE IGRE NA SREĆU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin
VAŽNA OBAVIJEST !!! U cilju unaprijeđenja foruma i unaprijeđenje poslovanja kroz uvođenje novih proizvoda i instrumenata uvodimo instrument psovanja na forumu za sve naše pretplatnike. Izrazite svoje osjećaje prema drugima i postanite bolji investitor !!!Ekskluzivno !!! Forum Investitor je u posjedu tehničkih targeta najpoznatijeg tehničkog analitičara kolege za Crobex i neke od dionica sa zagrebačke burze. CROBEX 1100 HT-R-A 155 ATPL-R-A 240 LEDO-R-A 900 DIOK-R-A 0 TISK-R-A 78 DLKV-R-A 75 ULPL-R-A 160 ADPL-R-A 9 LKPC-R-A 340 Pratite promjene iz sata u sat ! Ostanite prisebni. Uključite radio ili TV prijemnik. Isključite aparate na struju i plin, zatvorite vodu. Upotrijebite specijalna ili priručna zaštitna sredstva, pancirke, šljemove, boce s kisikom. Zapamtite: Opasnost traje sve dok se ne oglasi ZVUČNI SIGNAL ZA PRESTANAK OPASNOSTI ili dok nadležne službe ne daju nove targete !

 

 Komentari kvartalnih i ostalih financijskih izvješća

Go down 
Autor/icaPoruka
Gost
Gost




Komentari kvartalnih i ostalih financijskih izvješća Empty
PostajNaslov: Komentari kvartalnih i ostalih financijskih izvješća   Komentari kvartalnih i ostalih financijskih izvješća Icon_minitimeuto tra 06, 2010 3:17 pm

Di je sad onaj seronja što je svojevremeno urlao na temi INA ide to na 2.200 kuna;
rusi-MOL-Srbi-Kosovo-Šiptari-Ivo Sanader-Đeronimo-i slićno???!!!!!!
SELJO DAJ SE JAVI!


Ina u 2009: Gubitak smanjen, no drastično pali i prihodi
Ina je u 2009. ostvarila 24,34 milijarde kuna ukupnoga prihoda što je oko 20 posto manje nego u 2008, a gubitak kompanije smanjen je sa 1,09 milijardi na 394 milijuna kuna
Nives Matijević
  
Prema konsolidiranom revidiranom izvješću objavljenom na Zagrebačkoj burzi (obrazac Hanfe), Ina je u 2009. ostvarila 24,34 milijarde kuna ukupnoga prihoda što je oko 20 posto manje nego u 2008, a u istom je razdoblju gubitak kompanije smanjen sa 1,09 milijardi na 394 milijuna kuna.

Inini prihodi od prodaje lani su iznosili 22,33 milijarde kuna, što je u odnosu na godinu prije pad od oko 22 posto.

Inine dugoročne obveze prema bankama i drugim financijskim institucijama lani su povećane 26,5 posto na 5,9 milijardi kuna, dok su kratkoročne obveze narasle 16,5 posto na 9,26 milijardi kuna.
[Vrh] Go down
 
Komentari kvartalnih i ostalih financijskih izvješća
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Komentari trgovanja u zemlji i inostranstvu

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
DIONICE,LOTO I OSTALE IGRE NA SREĆU :: BURZA :: DIONICE-
Forum(o)Bir: