DIONICE,LOTO I OSTALE IGRE NA SREĆU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin
VAŽNA OBAVIJEST !!! U cilju unaprijeđenja foruma i unaprijeđenje poslovanja kroz uvođenje novih proizvoda i instrumenata uvodimo instrument psovanja na forumu za sve naše pretplatnike. Izrazite svoje osjećaje prema drugima i postanite bolji investitor !!!Ekskluzivno !!! Forum Investitor je u posjedu tehničkih targeta najpoznatijeg tehničkog analitičara kolege za Crobex i neke od dionica sa zagrebačke burze. CROBEX 1100 HT-R-A 155 ATPL-R-A 240 LEDO-R-A 900 DIOK-R-A 0 TISK-R-A 78 DLKV-R-A 75 ULPL-R-A 160 ADPL-R-A 9 LKPC-R-A 340 Pratite promjene iz sata u sat ! Ostanite prisebni. Uključite radio ili TV prijemnik. Isključite aparate na struju i plin, zatvorite vodu. Upotrijebite specijalna ili priručna zaštitna sredstva, pancirke, šljemove, boce s kisikom. Zapamtite: Opasnost traje sve dok se ne oglasi ZVUČNI SIGNAL ZA PRESTANAK OPASNOSTI ili dok nadležne službe ne daju nove targete !

 

 Recimo Todoriću NE!!!!

Go down 
Autor/icaPoruka
Gost
Gost




Recimo Todoriću NE!!!! Empty
PostajNaslov: Recimo Todoriću NE!!!!   Recimo Todoriću NE!!!! Icon_minitimeuto tra 13, 2010 1:17 pm

13. travanj 2010.| Božica Babić; Bernard Ivezić
Gavrilović će izbaciti Todorića s popisa dobavljača mesa McDonald'sa Hrvatska?


Nova akvizicija Gavrilovića znači i moguće otvaranje vrata za izvoz petrinjskih hamburgera i u Ameriku



Đuro Gavrilović ulaskom u lanac brze hrane McDonald's Hrvatska ne samo da je u portfelj Gavrilović grupe pridodao još jednu kompaniju već je spomenutom akvizicijom ovdašnjem najvećem tržišnom konkurentu u mesnom segmentu, PIK-u Vrbovec Ivice Todorića, preoteo velikog potrošača. U Agrokoru su jučer bili pripravni tek neslužbeno potvrditi da su McDonald'su isporučivali meso za svinjski odrezak (hamburger) i da je posljednja količina mesa iz vrbovečkih pogona otpremljena u ožujku. 

Ulaz u kuhinje
Istodobno na internetskoj stranici PIK-a Vrbovec stoji - "Potvrda kvalitete PIK-ovih proizvoda dugogodišnja je suradnja s inozemnim partnerom McDonald'som kojem je PIK jedini dobavljač u segmentu mesa za hamburgere." Suradnja vrbovečkoga mesnog diva i američkog lanca brze hrane stasala je još prije Todorićeva preuzimanja, u vrijeme dok je upravu kombinata vodio Bojan Bevc, slovenski menadžer koji je zbog gospodarskih zloupotreba u svom mandatu pravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu. Međutim, u McDonald'su Hrvatska tvrde da se odnos prema dobavljačima nije promijenio. Kažu da su s PIK-om Vrbovec manje surađivali te da im je najveći dobavljač mesa ESCA Austrija koja je na svjetskoj razini jedan od glavnih partnera korporacije McDonald's. Upućeni u stanje na tržištu pak potvrđuju da je Gavrilović, neovisno o svim informacijama o dosadašnjim dobavljačima, petrinjskoj mesnoj industriji otvorio ulaz u kuhinje 16 McDonald'sovih restorana u Hrvatskoj. Budući da je tvrtka vlasnik i licencije za izvoz na tržište SAD-a, moguće je i da hamburgeri iz Petrinje krenu preko oceana. Ulazak Gavrilovića pomoći će kompaniji da nastavi širenje započeto lani kada je uz otvaranje novih restorana u Hrvatskoj lansirala novi brend McCaffe s ponudom slastica i kave. "Širit ćemo se u svakom smislu i preuređenjem postojećih restorana i otvaranjem novih. U tijeku su pregovori o otvaranju restorana na nekoliko atraktivnih lokacija", kaže voditeljica korporativnih komunikacija McDonald'sa Deana Stipanović.

Optimistični prema širenju
Ni stariji ni mlađi Gavrilović jučer nisu bili raspoloženi komentirati akviziciju. Međutim, doznajemo da je mlađi Gavrilović od McDonald'sa kupio svih 16 restorana i ugovorom o Developmental Licensee (DL) obvezao se u cijelosti financirati otvaranje novih restorana, dok će matičnoj korporaciji McDonald's plaćati franšiznu naknadu. Ključnu ulogu u novoj upravi vjerojatno će imati Robert Kujundžić koji je Gavriloviću partner, a do sada je u McDonald'su bio operativni direktor za Hrvatsku. Najveći lanac brze hrane u Hrvatskoj je 2008. povećao dobit za četiri i pol puta, na 14,1 milijun kuna, uz rast prihoda za 24 posto, na 192,1 milijun kuna. Prije samo pet godina McDonald's je u Hrvatskoj imao upola manji prihod i dobit od 850.000 kuna. "Prošla godina je po prihodima bila bolja od 2008., a u 2010. već vidimo daljnji nastavak rasta poslovanja u Hrvatskoj. Stoga smo vrlo optimistični prema budućem širenju koje je planirano u prvoj etapi već do kraja godine. Važno je ipak naglasiti da se prema van neće ništa promijeniti u smislu vođenja restorana i samog brenda McDonald's", kaže nam Deana Stipanović.
[Vrh] Go down
Fedya

Fedya


Broj postova : 205
Registration date : 19.03.2010

Recimo Todoriću NE!!!! Empty
PostajNaslov: Re: Recimo Todoriću NE!!!!   Recimo Todoriću NE!!!! Icon_minitimeuto tra 13, 2010 1:18 pm

NE !!!!!
[Vrh] Go down
Gost
Gost




Recimo Todoriću NE!!!! Empty
PostajNaslov: Re: Recimo Todoriću NE!!!!   Recimo Todoriću NE!!!! Icon_minitimeuto tra 13, 2010 1:23 pm

Fedya je napisao/la:
NE !!!!!

Bravo korisniče Fedya
[Vrh] Go down
Sponsored content





Recimo Todoriću NE!!!! Empty
PostajNaslov: Re: Recimo Todoriću NE!!!!   Recimo Todoriću NE!!!! Icon_minitime

[Vrh] Go down
 
Recimo Todoriću NE!!!!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
DIONICE,LOTO I OSTALE IGRE NA SREĆU :: BURZA :: DIONICE-
Forum(o)Bir: