DIONICE,LOTO I OSTALE IGRE NA SREĆU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin
VAŽNA OBAVIJEST !!! U cilju unaprijeđenja foruma i unaprijeđenje poslovanja kroz uvođenje novih proizvoda i instrumenata uvodimo instrument psovanja na forumu za sve naše pretplatnike. Izrazite svoje osjećaje prema drugima i postanite bolji investitor !!!Ekskluzivno !!! Forum Investitor je u posjedu tehničkih targeta najpoznatijeg tehničkog analitičara kolege za Crobex i neke od dionica sa zagrebačke burze. CROBEX 1100 HT-R-A 155 ATPL-R-A 240 LEDO-R-A 900 DIOK-R-A 0 TISK-R-A 78 DLKV-R-A 75 ULPL-R-A 160 ADPL-R-A 9 LKPC-R-A 340 Pratite promjene iz sata u sat ! Ostanite prisebni. Uključite radio ili TV prijemnik. Isključite aparate na struju i plin, zatvorite vodu. Upotrijebite specijalna ili priručna zaštitna sredstva, pancirke, šljemove, boce s kisikom. Zapamtite: Opasnost traje sve dok se ne oglasi ZVUČNI SIGNAL ZA PRESTANAK OPASNOSTI ili dok nadležne službe ne daju nove targete !

 

 Montmontaža dd, MMTZ-R-A

Go down 
Autor/icaPoruka
Gost
Gost




Montmontaža dd, MMTZ-R-A Empty
PostajNaslov: Montmontaža dd, MMTZ-R-A   Montmontaža dd, MMTZ-R-A Icon_minitimečet tra 22, 2010 2:43 pm

Montmontaža dala najbolju ponudu za rezervoare Janafa u Sisku
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji
ZAGREB - Na “spasonosni” natječaj Jadranskog naftovoda (Janafa) za gradnju triju novih rezervoara u Sisku javilo se ukupno 11 hrvatskih, dvije talijanske i jedna češka tvrtka. Prvi čovjek Janafa Ante Markov potvrdio je da je investicija u Sisku, kao najava druge, nekoliko puta izdašnije investicije u šest rezervoara za naftu i derivate u Omišlju, možda spasonosna za hrvatske metalce i građevinare.

Naravno, ako posao, ukupno vrijedan 1,4 milijarde kuna, ne ugrabe strane tvrtke. Od sedam (neke su bile zajedničke) ponuda, za sva tri rezervoara najnižu je cijenu ponudila zagrebačka Montmontaža (ZSE:MMTZ-R-A). Sudjelovale su i Monting, STSI, Gradnja, Tehnika (ZSE:THNK-R-A), Zg-Montag, Đuro Đaković (ZSE:DDJH-R-A), Osijek Koteks, talijanske Sicilsaldo i Eurotec te češki Metrostav. Janaf (ZSE:JNAF-R-A) je napravio dobar posao jer računalo se da će gradnja triju rezervoara u Sisku stajati od 350 do čak 400 milijuna kuna. Naprotiv, u želji da svakako dobiju posao u uvjetima oštre recesije, sve su tvrtke ponudile niske cijene, a Montmontaža, uz dodatni veliki skonto, cijeli posao nudi obaviti za oko 160 milijuna kuna.

Predsjednik uprave Montmontaže Mladen Antunović, bez obzira na nisku cijenu, kaže kako će njegova tvrtka “ne samo uspješno i na vrijeme završiti posao u Sisku nego ga dovršiti i s profitom, doduše minimalnim”. Dok se još čeka službena potvrda povjerenstava Janafa, Antunović gleda dalje. Njegova je namjera da hrvatske tvrtke osiguraju i puno veći posao u Omišlju. Računa se da je ovdje riječ (gradnja šest golemih rezervoara, svaki kapaciteta 120 tisuća kubika, plus građevinski radovi, plus premještanje naftovoda) o velikom poslu na kojem se moraju angažirati hrvatski metalci. Zajedno.

Montmontaža, ukratko, želi biti predvodnik hrvatskog konzorcija metalaca i građevinara za taj posao. Antunović najavljuje kako će za Omišalj njegova tvrtka formirati konzorcij u koji pozivaju sve hrvatske metalce, po ugledu na takve konzorcije koji su gradili autoceste po Hrvatskoj. Antunović je siguran da konzorcij taj posao na Krku može bez problema odraditi jer su, zajedno, “dovoljno osposobljeni i stručni”.

Odazovu li se ostali metalci formiranju konzorcija za Omišalj, Montmontaža je spremna uključiti dio hrvatskih tvrtki i na gradnji rezervoara na terminalu u Sisku – kaže Antunović. Dakle, bez obzira na to dobije li Montmontaža posao gradnje na sva tri rezervora u Sisku, pristanu li ostali na formiranje konzorcija za Omišalj, dijelit će se i posao u Sisku. U toj tvrtki vjeruju da je to dovoljan razlog za zajedništvo hrvatskih metalaca.
[Vrh] Go down
Fedya

Fedya


Broj postova : 205
Registration date : 19.03.2010

Montmontaža dd, MMTZ-R-A Empty
PostajNaslov: Re: Montmontaža dd, MMTZ-R-A   Montmontaža dd, MMTZ-R-A Icon_minitimečet tra 22, 2010 3:36 pm

Pa dajte kolega, nije vam dosta strica koji još uvijek otplaćuje onaj kredit.
Mislim stvarno Montmontaža dd, MMTZ-R-A 861717
[Vrh] Go down
 
Montmontaža dd, MMTZ-R-A
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
DIONICE,LOTO I OSTALE IGRE NA SREĆU :: BURZA :: DIONICE-
Forum(o)Bir: