| DLKV-R-A | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: DLKV-R-A sri oľu 17, 2010 3:32 pm | |
| Ma vidi ti to, čim smo se riješili sindikalsita odosmo up ko raketa.DALEKOVOD U BLOKADI! Ne možete reći da nam Insajd nije dao insajd.Hvala Insajdu Insajde careeeeeeeeeeeeeee |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A sri oľu 17, 2010 6:25 pm | |
| Hebem ti sreću a juče sam ga prodo nekom kreletu, nabijem ga na kolac. Sad taj broji pare a ja drkam na prazno |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A sri oľu 17, 2010 10:41 pm | |
| Joj što mi ne dojaviste na vrijeme?! Pa Jasmina mu poljubim ipak smo si dobri?!
Da uljetim sutra ujutro odma po asku? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A sri oľu 17, 2010 10:46 pm | |
| - Debeli Veko je napisao/la:
- Joj što mi ne dojaviste na vrijeme?! Pa Jasmina mu poljubim ipak smo si dobri?!
Da uljetim sutra ujutro odma po asku? Sutra to ide dole što i priliči neperspektivnim dionicama koje dečki napumpaju pa onda dumpaju stoki sitnog zuba. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A sri oľu 17, 2010 10:48 pm | |
| Joj pa meni ti oni stalno nešta pumpaju! Dobri su to dečki ti sindikalci! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A sri oľu 17, 2010 10:55 pm | |
- Joj pa meni ti oni stalno nešta pumpaju! Dobri su to dečki ti sindikalci!
E moj prijatelju, neka tebe pumpaju sindikalisti, samo nemoj otić u blokadu,NTNK. Ne znam na koliko ti je blokada. NA 15 cm ili 20cm? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A sri oľu 17, 2010 10:57 pm | |
| Ma ništa ti ja to ne osjećam, ja sam ti debelokožac-r-a.
Vratimo se mi na temu korisniče Zajebev, dal' da sutra drmam po asku? |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A sri oľu 17, 2010 11:00 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A čet oľu 18, 2010 12:02 pm | |
| evo ja odma skin'o 100 komada na otvaranju! po kol'ko to mogu da prodam a da budem u plusu? Volim matematiku al' nisam baš vičan tom zbrajanju!
molim savjet Vidre on je iskusni trejder, neka mi se korisnici T1,000 i Zajebev ne obraćaju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A čet oľu 18, 2010 12:54 pm | |
| - T1000 je napisao/la:
- Ma vidi ti to, čim smo se riješili sindikalsita odosmo up ko raketa.DALEKOVOD U BLOKADI!
Ne možete reći da nam Insajd nije dao insajd.Hvala Insajdu Insajde careeeeeeeeeeeeeee Ja ne znam ali ja uvijek zakasnim na zakusku, sad su samo ostale samo oglodane kosti.....................esemti život sindikalistice |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A čet oľu 18, 2010 12:56 pm | |
- evo ja odma skin'o 100 komada na otvaranju! po kol'ko to mogu da prodam a da budem u plusu? Volim matematiku al' nisam baš vičan tom zbrajanju!
molim savjet Vidre on je iskusni trejder, neka mi se korisnici T1,000 i Zajebev ne obraćaju. Mališa danas si trebo prodavati a ne kupovati.Sad ti je prodo ili T1.000 ili Zajec. Sad se hebi |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A čet oľu 18, 2010 1:07 pm | |
| ihhihihi... ja kupio po 362 i prodao po 371.
Uvijek nanjušim lokalni vrh i lokalno dno. Uvijek. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A čet oľu 18, 2010 1:37 pm | |
- ihhihihi... ja kupio po 362 i prodao po 371.
Uvijek nanjušim lokalni vrh i lokalno dno. Uvijek. Drago mi zbog tebe dječače, samo smanji unos hrane jer inače nećeš uskoro moći da pronađeš pišu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A čet oľu 18, 2010 5:23 pm | |
| Ja svoje prodo Alabami kojeg sam neki dan zajebo i oteo mu onih soma komada po 350 kuna. Što ti je burza bez glupana? Potpuno besmislen skup |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A pet oľu 19, 2010 1:22 am | |
| Ova tema je meni rana. Tu me navukoše onaj Geronimo i Lepi Cane (Plavi). Još ne mogu da pređem preko toga. Mamu im..... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A pet oľu 19, 2010 1:24 am | |
| - Stevica je napisao/la:
- Ova tema je meni rana. Tu me navukoše onaj Geronimo i Lepi Cane (Plavi). Još ne mogu da pređem preko toga. Mamu im.....
A meni je baš u neopisivo lijepoj uspomeni, narocito nakon sto sam navukao Alabamu da mi proda soma komada na 350 kuna, pa sad mu sad vratio sve na 370 |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A pet oľu 19, 2010 11:28 am | |
| Ovo danas ide u negativnu blokadu na -3% |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A pet oľu 19, 2010 12:19 pm | |
| Kako vi frajeri to sve znate a mi plavuše ne?? Zbog čega je to priroda tako udesila?mislim nije fer?zašto meni nitko jučer nije javio da ova govnara ide dolje -3%???mamu vam mačističku |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A sub oľu 20, 2010 12:14 am | |
| Nevjerovatno,ali ova dionica ipak nije završila u blokadi kao što joj priliči. Ali ima vremena, pričekajte samo kad ekipu dovedu u lisicama pred zgradu Uskoka. Ovdje će biti tarapane samo takve. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A pon oľu 22, 2010 12:06 am | |
| - Zajcev je napisao/la:
- Nevjerovatno,ali ova dionica ipak nije završila u blokadi kao što joj priliči.
Ali ima vremena, pričekajte samo kad ekipu dovedu u lisicama pred zgradu Uskoka. Ovdje će biti tarapane samo takve. Kaže meni komšija koji radi s njima da neke banke neče da radi niti faktoring za ovo preduzeče. Navodno su ih ofarbali u crveno na svim listama. Ovde bi mogo da bude Staljingrad. Jel tako Bačuška brate mili. Konačno neko moj! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A pon oľu 22, 2010 10:16 am | |
| Ne žimku ove iz uprave?Kupuju dionice TKS Doboj a svoje neće. A što ako netko njih preuzme, što su onda radili? Onda im je sve uzalud.Koji moroni |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: DLKV-R-A pon oľu 22, 2010 1:08 pm | |
| Dalekovod pred negativnom blokadom od -3%.
Spašavaj se tko može, ako treba i faktoringom |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: DLKV-R-A | |
| |
|
| |
| DLKV-R-A | |
|