VAŽNA OBAVIJEST !!! U cilju unaprijeđenja foruma i unaprijeđenje poslovanja kroz uvođenje novih proizvoda i instrumenata uvodimo instrument psovanja na forumu za sve naše pretplatnike. Izrazite svoje osjećaje prema drugima i postanite bolji investitor !!!Ekskluzivno !!! Forum Investitor je u posjedu tehničkih targeta najpoznatijeg tehničkog analitičara kolege za Crobex i neke od dionica sa zagrebačke burze. CROBEX 1100 HT-R-A 155 ATPL-R-A 240 LEDO-R-A 900 DIOK-R-A 0 TISK-R-A 78 DLKV-R-A 75 ULPL-R-A 160 ADPL-R-A 9 LKPC-R-A 340 Pratite promjene iz sata u sat ! Ostanite prisebni.
Uključite radio ili TV prijemnik. Isključite aparate na struju i plin, zatvorite vodu.
Upotrijebite specijalna ili priručna zaštitna sredstva, pancirke, šljemove, boce s kisikom. Zapamtite: Opasnost traje sve dok se ne oglasi ZVUČNI SIGNAL ZA PRESTANAK OPASNOSTI ili dok nadležne službe ne daju nove targete ! |
|
| STRANA TRŽIŠTA | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Fedya
Broj postova : 205 Registration date : 19.03.2010
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA pet svi 28, 2010 9:52 pm | |
| Cramer during Thursday’s Stop Trading! reiterated his buy call on Citigroup telling viewers, “ It is not to late” to get into this stock.With the government still unloading stock Citi remains attractive. He recommended using the depressed share price, a result of government selling, to buy and hold the stock “for the next two years.” Jeeeeeeeeeeeeezaaaaaaaaaas !!!!!!!!!! Ovo je za streljački vod | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA pon svi 31, 2010 7:25 pm | |
| Prošli tjedan sam brutalno popušio puno novaca...... Ja sam puno puta prodao sa gubitkom ali je činjenica da nisam prodao sa malim gubitkom.......... Više nego većina vas ima portfelje... Na shortu sve skupa.........-18%............ Dolar prodan po 5,45......50% portfelja......... Možda nemam znanje......... možda sam ovo i ono......... Ali je činjenica da je moj portfelj ovaj mjesec u debelom minusu.......... |
| | | Fedya
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA pon svi 31, 2010 7:44 pm | |
| | |
| | | Fedya
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA pon svi 31, 2010 8:08 pm | |
| ZSE Bull Run AnticipatedA BULL run is expected on the Zimbabwe Stock Exchange (ZSE) in the short-term as investors take advantage of low prices on the market following the extension by another month of the deadline for submitting indigenisation plans for companies that failed to do so by April 15. "We believe that the market still presents investment opportunities for the long term investors and opportunities to switch from expensive to cheaper stocks," said KSB. http://allafrica.com/stories/201004230607.html | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA pon svi 31, 2010 10:16 pm | |
| |
| | | Fedya
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA uto lip 01, 2010 10:13 am | |
| Evo kreće ispočetka novi krug. The number of U.S. bank closures continued to climb late Friday as regulators shut down three banks in Florida, one in California and another in Nevada. The tally of U.S. bank failures now stands at 78 after the Federal Deposit Insurance Corp. closed Granite Community Bank in Granite Bay, Calif., Sun West Bank in Las Vegas, Nev., and three affiliated banks that were owned by Bank of Florida Corp. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA čet lip 03, 2010 3:55 pm | |
| June 3 (Bloomberg) -- Federal Reserve Bank of Atlanta President Dennis Lockhart said the central bank, to counter inflation, may eventually need to raise its target interest rate from near zero even with U.S. unemployment still high. Odlične vijesti iz Amerike od Bloomberga.Interest rates će se podići jer se ekonomija oporavlja odlično, doduše radnici baš i ne ali slabi moraju otpasti kao i u prirodi. Očekujem napad na vrh ili pad na dno. Biti ću decidiran i reći otvoreno da će se nešto od toga sigurno dogoditi. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA čet lip 03, 2010 3:57 pm | |
| Gazda se vidimo veceras? Moras mi dati novi set postova i analiza, znaš da me boli glava ako sam pocnem razmišljati. odlican post gazda, 100-ka! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA čet lip 03, 2010 4:07 pm | |
| - biber je napisao/la:
- Gazda se vidimo veceras?
Moras mi dati novi set postova i analiza, znaš da me boli glava ako sam pocnem razmišljati.
odlican post gazda, 100-ka! Bibi, znaš da za tebe uvijek imam neku novu analizu.Vidimo se kod Nevena. Ponesi 1500$, moramo platiti pretplatu za Bloomberg. |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA čet lip 03, 2010 4:29 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA pet lip 04, 2010 12:17 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA pet lip 04, 2010 3:35 pm | |
| - biber je napisao/la:
- GERONIMO je napisao/la:
- biber je napisao/la:
- biber je napisao/la:
Moras mi dati novi set postova i analiza, znaš da me boli glava ako sam pocnem razmišljati.
odlican post gazda, 100-ka!
Bibi, znaš da za tebe uvijek imam neku novu analizu.Vidimo se kod Nevena. Ponesi 1500$, moramo platiti pretplatu za Bloomberg.
bark bark slurp slurp
Ako nemaš dolare ponesi 1500 Eura, to ti je isto. može može ponijeti ću eure, dolari su mi na brokerskom računu u americi, a ne da mi se ići po njih sluga pokoran, vau vau O Bibi, zlato moje, sad bi ti najradije glavu otkinuo. Pa rekao sam ti da ne moraš ti ići po novce brokeru u Ameriku. Platiš njemu kartu za Zagreb i on ti donese novce. Sve ti moram sto puta ponavljati |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA pet lip 04, 2010 6:00 pm | |
| - GERONIMO je napisao/la:
- biber je napisao/la:
- biber je napisao/la:
- biber je napisao/la:
odlican post gazda, 100-ka!
Bibi, znaš da za tebe uvijek imam neku novu analizu.Vidimo se kod Nevena. Ponesi 1500$, moramo platiti pretplatu za Bloomberg.
bark bark slurp slurp
Ako nemaš dolare ponesi 1500 Eura, to ti je isto.
može može ponijeti ću eure, dolari su mi na brokerskom računu u americi, a ne da mi se ići po njih
sluga pokoran, vau vau
O Bibi, zlato moje, sad bi ti najradije glavu otkinuo.
Pa rekao sam ti da ne moraš ti ići po novce brokeru u Ameriku. Platiš njemu kartu za Zagreb i on ti donese novce. Sve ti moram sto puta ponavljati A jel bi mog'o ti Gazdo da podigneš te novce sa mog računa kad ideš da uplatiš taj Bloomberg workstation ( jel se tako kaže )...............znaš da ja imam puno povjerenje u tebe, ti mene nikad ne bi prevario |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA sub lip 05, 2010 11:52 am | |
| Prebacio sam sve što mi je ostalo novaca iz Amerike na ZSE..... Šortao sam dok je raslo i išao long dok je padalo..... Ta strategija se nije pokazala baš najboljom...... Sad samo čekam da i to malo ovdje popušim pa mogu na more..... Pričao sam sa inverterom, možda ćemo ići zajedno i dijeliti sobu.... Jeftinije je..... Savjet za sve je biti u kešu preko ljeta i čekati bolja vremena..... Za nas bez keša je svejedno..... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA sub lip 05, 2010 2:55 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA sub lip 05, 2010 9:21 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA sub lip 05, 2010 10:41 pm | |
| Febo ne jedi govna... zahvali svojoj ekipi sta pusis na tehnici. Da si slusao mene... ma sam si si kriv |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA sub lip 05, 2010 10:55 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA sub lip 05, 2010 11:14 pm | |
| Slusaj ti vjeke, maca popapala jezik? minusi postali nepodnošljivi? Jesi uzo margin na thnk? |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: STRANA TRŽIŠTA | |
| |
| | | | STRANA TRŽIŠTA | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|