VAŽNA OBAVIJEST !!! U cilju unaprijeđenja foruma i unaprijeđenje poslovanja kroz uvođenje novih proizvoda i instrumenata uvodimo instrument psovanja na forumu za sve naše pretplatnike. Izrazite svoje osjećaje prema drugima i postanite bolji investitor !!!Ekskluzivno !!! Forum Investitor je u posjedu tehničkih targeta najpoznatijeg tehničkog analitičara kolege za Crobex i neke od dionica sa zagrebačke burze. CROBEX 1100 HT-R-A 155 ATPL-R-A 240 LEDO-R-A 900 DIOK-R-A 0 TISK-R-A 78 DLKV-R-A 75 ULPL-R-A 160 ADPL-R-A 9 LKPC-R-A 340 Pratite promjene iz sata u sat ! Ostanite prisebni.
Uključite radio ili TV prijemnik. Isključite aparate na struju i plin, zatvorite vodu.
Upotrijebite specijalna ili priručna zaštitna sredstva, pancirke, šljemove, boce s kisikom. Zapamtite: Opasnost traje sve dok se ne oglasi ZVUČNI SIGNAL ZA PRESTANAK OPASNOSTI ili dok nadležne službe ne daju nove targete ! |
|
| Jadroplov dd, JDPL-R-A | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Jadroplov dd, JDPL-R-A sub oľu 27, 2010 2:40 pm | |
| Dobro je to što je ovo totalno nezadužena firma. Mogu još tri krize doći zaredom , ovi će i dalje voziti. Tako da se ja ne bojim za njih, ali se bojim za sve druge brodare jer su prezaduženi. U ovom trenutku je Jadroplov najjeftiniji brodar na burzi bez ikakvog razloga jer između svega morat će kad tad u privatizaciju. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A sub oľu 27, 2010 2:41 pm | |
| neki se ovdje poistovjecuju sa sobom Neki imaju kredit za stan i auto, pa ih je strah devalvacije... stoga misle da su i tvrtke koje su zadužene automatski rizicne.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A sub oľu 27, 2010 2:45 pm | |
| ma nemoj reć, otkad si ti tako opametio majke ti do jučer nisi znao razlikovati loklno dno od lokalnog vrha a sad nama ovdje prosipaš pamet. bolje bi ti bilo da odeš na janaf srat, prije par mjeseci si ga hvalio da je to bilo preodvratno za čitati |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A uto tra 20, 2010 3:44 pm | |
| s ovim rastom JDPL mi se probio na mjesto broj 2 u portfelju
podcjenjena dionica u perspektivnom sektoru uz sve izgledniju mogućnost privatizacije
kud ćeš bolje |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A ned svi 02, 2010 7:49 pm | |
| - Citat :
- Jel primjećena/komentirana promjena u TOP10:
Novi skrbnički: 6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 9.235 HPB dionički mu je napravio mjesta i otpao sa Top10 liste.
Također HFP na 3. mjestu je smanjio količinu za 4.000 komada.. neke međusobne pretumbacije? Da li je novi sa 6-og mjesta taj šta se trpao prethodnih dana?
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto 1. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 1.034.455 63,20 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA 2. HZMO 111.667 6,82 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA 3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 39.601 2,42 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA (-4000 kom) 4. VOLKSBANK D.D. 10.292 0,63 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA 5. JADROPLOV D.D. (1/1) 10.011 0,61 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA 6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 9.235 0,56 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA 7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./HPB GLOBAL - OIF S JAVNOM PONUDOM 9.065 0,55 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA 8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 6.907 0,42 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA 9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 5.760 0,35 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA 10. MARKOVINOVIĆ IVAN 5.350 0,33 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA Ukupno: 75,91 Jesi li ovo prve naznake privatizacije? Samo , nece valjda ovako preko burze? Iskreno , mislim da ce to ici sve u đuture, a cijena....? Ne manje od 3 glave. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A pon svi 03, 2010 12:06 pm | |
| Joj biber pa ne budi tako bedast. Nejde ti privatizacija ko na placu da se prodaje komadič po komadič.
Opet si se prosro. NHF
lp |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A sri lip 23, 2010 12:50 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A sri lip 23, 2010 2:45 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A sri lip 23, 2010 11:43 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A čet lip 24, 2010 10:59 am | |
| ja sam sad već u toliko brutalnom minusu da mi dlake s jaja otpadaju ali ne predajem se........ dokup i samo dokup ( kaže Geronimo ) |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A čet lip 24, 2010 12:10 pm | |
| Jucer je split 009 usporedjivao atpl i jdpl, pa se cudio ko pura dreku zasto atpl ne pada a jdpl pada...
I onda sam mu objasnio da jdpl pada zato što sam ga ja kupio a sve što ja kupim uvijek padne jer uvijek sve krivo napravim...
Rekao sam mu da samo kontra mene i ne možeš izgubiti.. |
| | | Fedya
Broj postova : 205 Registration date : 19.03.2010
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A sub lip 26, 2010 6:49 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A ned lip 27, 2010 3:01 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A ned lip 27, 2010 3:02 pm | |
| - biber je napisao/la:
Uffffff što će neki plakat na ovom forumu kad ih burza otrijezni. govoriš iz iskustva? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A ned lip 27, 2010 3:11 pm | |
| - HVidra je napisao/la:
- biber je napisao/la:
Uffffff što će neki plakat na ovom forumu kad ih burza otrijezni. govoriš iz iskustva? da, švercovani pijancu. Sjecam se gubitnika INSAJDA. Forumaš Insajd se inatio zdravom razumu i kupovao LEdo po 20000 kada mu je Geronimo uvaljivao svoj ledo i govorio mu da to ide na 40 K ... Vidjevši kakvi gubici su nastupili,demonstriravši cijelom forumu svoje promašaje, negdje krajem 2008. godine, INSAJD je je nestao s foruma, odnosno promijenio nick u Knele pa potom Delux. I sad se pravi pametan prepisujući od Geronima nastavljajuci gomilati gubitke. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jadroplov dd, JDPL-R-A | |
| |
| | | | Jadroplov dd, JDPL-R-A | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|