VAŽNA OBAVIJEST !!! U cilju unaprijeđenja foruma i unaprijeđenje poslovanja kroz uvođenje novih proizvoda i instrumenata uvodimo instrument psovanja na forumu za sve naše pretplatnike. Izrazite svoje osjećaje prema drugima i postanite bolji investitor !!!Ekskluzivno !!! Forum Investitor je u posjedu tehničkih targeta najpoznatijeg tehničkog analitičara kolege za Crobex i neke od dionica sa zagrebačke burze. CROBEX 1100 HT-R-A 155 ATPL-R-A 240 LEDO-R-A 900 DIOK-R-A 0 TISK-R-A 78 DLKV-R-A 75 ULPL-R-A 160 ADPL-R-A 9 LKPC-R-A 340 Pratite promjene iz sata u sat ! Ostanite prisebni.
Uključite radio ili TV prijemnik. Isključite aparate na struju i plin, zatvorite vodu.
Upotrijebite specijalna ili priručna zaštitna sredstva, pancirke, šljemove, boce s kisikom. Zapamtite: Opasnost traje sve dok se ne oglasi ZVUČNI SIGNAL ZA PRESTANAK OPASNOSTI ili dok nadležne službe ne daju nove targete ! |
|
| VLDS-R-A | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Fedya
Broj postova : 205 Registration date : 19.03.2010
| Naslov: VLDS-R-A sri tra 14, 2010 11:06 pm | |
| Otvaram temu o ovoj neperspektivnoj dionici pod ovrhom. Odmah ću napomenuti da je kolega Bakić, inače poznat u Hrvatskoj kao jedan od najgorih investitora koji je kročio Lijepom Našom, iskrcao 20 000 komada po bidu spašavajući živu glavu,hahahaha. Bogami, poučen nemilim događajima na Đakovštini gdje je ostavio gaće , odlučio je dati petama vjetra i primjenio taktiku REŽI I BJEŽI ne bi li spasio barem potkošulju !!! Ne znam samo kako će mu to pomoći !!!! BSN !!! | |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: VLDS-R-A pet tra 16, 2010 11:14 am | |
| Bakić iskrcao cijeli Validus. Ne znam sad jel to dobro ili loše? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: VLDS-R-A pet tra 16, 2010 11:48 am | |
| Naravno da je loše. Bakić je car ! Sjetite se što je napravio na PTKM - srušio je od 170 do 130 i još se nije oporavila bojim se da ste dugoročni u VLDS! |
| | | Fedya
Broj postova : 205 Registration date : 19.03.2010
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: VLDS-R-A pet tra 16, 2010 11:34 pm | |
| Spušit ćete pare još gore nego ja kad sam kupovao Ledo na 20.000 kojeg još nisam prodao |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: VLDS-R-A čet svi 13, 2010 1:52 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: VLDS-R-A uto lip 22, 2010 11:27 am | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: VLDS-R-A sri lip 23, 2010 11:38 pm | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: VLDS-R-A | |
| |
| | | | VLDS-R-A | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|