VAŽNA OBAVIJEST !!! U cilju unaprijeđenja foruma i unaprijeđenje poslovanja kroz uvođenje novih proizvoda i instrumenata uvodimo instrument psovanja na forumu za sve naše pretplatnike. Izrazite svoje osjećaje prema drugima i postanite bolji investitor !!!Ekskluzivno !!! Forum Investitor je u posjedu tehničkih targeta najpoznatijeg tehničkog analitičara kolege za Crobex i neke od dionica sa zagrebačke burze. CROBEX 1100 HT-R-A 155 ATPL-R-A 240 LEDO-R-A 900 DIOK-R-A 0 TISK-R-A 78 DLKV-R-A 75 ULPL-R-A 160 ADPL-R-A 9 LKPC-R-A 340 Pratite promjene iz sata u sat ! Ostanite prisebni.
Uključite radio ili TV prijemnik. Isključite aparate na struju i plin, zatvorite vodu.
Upotrijebite specijalna ili priručna zaštitna sredstva, pancirke, šljemove, boce s kisikom. Zapamtite: Opasnost traje sve dok se ne oglasi ZVUČNI SIGNAL ZA PRESTANAK OPASNOSTI ili dok nadležne službe ne daju nove targete ! |
|
| Tehnička analiza | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza uto svi 04, 2010 11:54 pm | |
| Sve se odvija prema ustaljenom obrascu u Americi. Ovo je samo manja korekcija. Svi koji su kupovali ispod ne trebaju brinuti jer sve ispod je odlična kupnja. Uostalom ovo sam vam sve najavio na tehničkoj analizi. Sve se vidi na grafu od Bloomberga. Možda bi Croman mogao dati svoj komentar, kako vidi dokle bi mogla potegnuti ova trojka. Odbijanac je samo pitanje vremena. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 12:11 am | |
| - GERONIMO je napisao/la:
- Sve se odvija prema ustaljenom obrascu u Americi. Ovo je samo manja korekcija. Svi koji su kupovali ispod ne trebaju brinuti jer sve ispod je odlična kupnja.
Uostalom ovo sam vam sve najavio na tehničkoj analizi. Sve se vidi na grafu od Bloomberga. Možda bi Croman mogao dati svoj komentar, kako vidi dokle bi mogla potegnuti ova trojka. Odbijanac je samo pitanje vremena. Bez da puno pričam, stavim graf koji sve reče, za ostalo tu je info na pm koja dobila prijatelj ( kad do kad zašto i koliko?? išla crobex ) do sviđenja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 11:28 am | |
| kartki pogled za crobex
Po jucersnjim podacima za crobex moguci je jedan odbijanac, ali vrlo mini-odbijanac Crobex moze da ide malo iznad 2088, pa onda opet
(sa sadasnjim podacima ca 2100) njih cu azurirati ako dospijem jer moram da idem po šoping ženi
ako ne stignem vi se snalaziš sam |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 1:21 pm | |
| eto mi se odbila kako ja reklo od 2.090 i sad išlo vrlo visoka na 2.500, a li ne u srednji rok nego ( neću reč )
jer ja
ne samo da vidim odbijanac
nego i kuda i zašto ide.
posto pishe da utjecem na kretanje burze...onda ništ;
onda sam namjeravao dati 2 nepoznati osobi iduci nivå odbijanca (koliko je moguci rast).
alli nema odgovora na privatnome, tako da oni nece doznat a ja idem da trgujem dalje na stockholm burzi
ha det gött ..good old bojs |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 1:46 pm | |
| - Croman je napisao/la:
- eto mi se odbila kako ja reklo od 2.090 i sad išlo vrlo visoka na 2.500, a li ne u srednji rok nego ( neću reč )
jer ja
nego i kuda i zašto ide.
onda sam namjeravao dati 2 nepoznati osobi iduci nivå odbijanca (koliko je moguci rast).
alli nema odgovora na privatnome, tako da oni nece doznat a ja idem da trgujem dalje na stockholm burzi
ha det gött ..good old bojs Ja sam mislio da na burzi nema odbijanaca da se ide samo u jednome smjeru, to je izgleda nešto novo. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 2:12 pm | |
| - sampras je napisao/la:
- Croman je napisao/la:
- eto mi se odbila kako ja reklo od 2.090 i sad išlo vrlo visoka na 2.500, a li ne u srednji rok nego ( neću reč )
jer ja
nego i kuda i zašto ide.
ha det gött ..good old bojs Ja sam mislio da na burzi nema odbijanaca da se ide samo u jednome smjeru, to je izgleda nešto novo. ja tebe više ne dopisivalo za tebe više neće da biti besplatni analiza plati ručak nema više besplatan odoh ja odavde gdje se moj znanje ne cieni |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 2:21 pm | |
- sampras je napisao/la:
- Croman je napisao/la:
jer ja
nego i kuda i zašto ide.
ha det gött ..good old bojs Ja sam mislio da na burzi nema odbijanaca da se ide samo u jednome smjeru, to je izgleda nešto novo. ja tebe više ne dopisivalo za tebe više neće da biti besplatni analiza plati ručak nema više besplatan odoh ja odavde gdje se moj znanje ne cieni Sve što je besplatno toliko i vrijedi to ti je ona stara narodna a budući si ti iz Hrvatske pobjegao prosto sumnjam da znaš te naše narodne poslovice |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 2:31 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 2:36 pm | |
| mene ne treba nitko da me brani od virtualka lik ja sve postignem sam protiv svih, jesam vam rekao da če odbijanac na 2090, bilo na 2093 odmašilo za tri poena, što u rangu moja toleranicja od 80-90 posto pogodak pas ako laje znači da je ili sam ili se boji vuk ps tu ima toliko dublih nickova da se nezna dali govore sami sa sobom hehe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 2:46 pm | |
- mene ne treba nitko da me brani od virtualka lik
ja sve postignem sam protiv svih, jesam vam rekao da če odbijanac na 2090, bilo na 2093
odmašilo za tri poena, što u rangu moja toleranicja od 80-90 posto pogodak
pas ako laje znači da je ili sam ili se boji vuk Ti trebala naučit Hrvatska govorit, tek poslije ti mogla pisat na Hrvatske forum, platiti ti tečaj Hrvatska da znati kada doći u Hrvatska maternja jezika. Ja kupovala dionica LKPC a ne znala ni male Tehnička analiza i sve dobra pogodila i pune para zaradila, tehničar govorila da je pruskupa a ja radila po svome i bilo u pravo. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 2:50 pm | |
pas ako laje znači da je ili sam ili se boji vuk
Koreanci bi rekli da nije dovoljno kuhan. Nego, gdi je onaj pesek? Nešto slabo piše ovdje? Da ga nije skuhalo? |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 3:00 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 3:27 pm | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza sri svi 05, 2010 9:32 pm | |
| Onima koji salju priv poruke: Verojatnost je veca da odgovorim na mail nego da mail odgovori meni info@croman.se ... nego na poslanim privatnim porukama! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza čet svi 06, 2010 11:48 am | |
- Onima koji salju priv poruke:
Verojatnost je veca da odgovorim na mail nego da mail odgovori meni
info@croman.se
... nego na poslanim privatnim porukama! Croman zašto mi danas rasla kad ti kazala da mi budem padala, ti opeta sva promašila. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza čet svi 06, 2010 11:49 am | |
| Croman je legenda
sve je pogodio, lai baš sve
svaka čast legenda živi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza čet svi 06, 2010 12:00 pm | |
- Croman je napisao/la:
info@croman.se
... nego na poslanim privatnim porukama! Croman zašto mi danas rasla kad ti kazala da mi budem padala, ti opeta sva promašila. Ne znala oni u Sverige nista. Mi u Norge odavno znalo da Sverige bezveze pa se razdruzili. Cak ih i Suomalainen ne voljelo i zvalo ih pederima. Ovaj biber isto papkar bilo. Sve me smijeh fatalo kad se sjetilo kako se uvaljivalo u neke dionic po skupe cijene ___________________________________________________________________ Norge er det beste. Vi dritt på resten |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza čet svi 06, 2010 12:07 pm | |
- Croman je napisao/la:
info@croman.se
... nego na poslanim privatnim porukama! Croman zašto mi danas rasla kad ti kazala da mi budem padala, ti opeta sva promašila. @sampras ne zvuci to dobro..ali ima i plus u zivotu... sunce sto nas grije... još do kraj dana mi otišlo u minus |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza čet svi 06, 2010 12:12 pm | |
| - biber je napisao/la:
- Croman je legenda
sve je pogodio, lai baš sve
svaka čast legenda živi Mislim da TA nema ama baš nikakve veze sa našim tržištem na razvijenim tržištima svakako da ali u ovoj našoj bari bari mislim da to neigra nikavu ulogu jer vi na 10-20 protrgovanih dionica raditi analizu je mislim beskorisno, taj koji prodaje i ruši cijenu može biti neki radnik koji treba platiti ratu krediti i on lupi po bidu i eto ti ga TA. Od njih stotinjak na ovim forumima koji su radili analizu isprofirila su se njih 2-3 koji su imali najviše uspjeha ali da to nisu oni bio bi to netko drugi koji je razmišljao drugačije već ova 2-3 i tada bi bili heroji ta trojica a ovi bi bili izrugivani i pribijani na stub srama. Ja ne radim TA pa sam ove godine pogodio gotovo sve dionice koje su raske: LKPC, LKRI, DLKV, INA... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza čet svi 06, 2010 12:47 pm | |
info@croman.se
... nego na poslanim privatnim porukama! mene zanimalo kamo mi išla na srednji rok, ono dala ako moglo fraf za slijedećih šest mjeseci, jerbo mi ne trejdalo ko majmun na dnevna baza, nego na baza Lokalni Vrh i Lokalno tzv. Biberovo Dno da li vi mene shvatilo? Ja pisalo što sličnije vaša švedsko-hrvatska varijanta tako da smanjilo mogućnost za misanderstending? right? moglo sad stavilo graf, ako vaša veličanstvo ne bilo to prezahtjevan? peace |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza čet svi 06, 2010 1:00 pm | |
| - Vidra je napisao/la:
- Croman je napisao/la:
info@croman.se
... nego na poslanim privatnim porukama!
mene zanimalo kamo mi išla na srednji rok, ono dala ako moglo fraf za slijedećih šest mjeseci, jerbo mi ne trejdalo ko majmun na dnevna baza, nego na baza Lokalni Vrh i Lokalno tzv. Biberovo Dno
da li vi mene shvatilo? Ja pisalo što sličnije vaša švedsko-hrvatska varijanta tako da smanjilo mogućnost za misanderstending? right?
moglo sad stavilo graf, ako vaša veličanstvo ne bilo to prezahtjevan?
peace Ja isto htjela grafa za jedna šest mjeseca unaprijd da vidimo dali ti pogodila, ako pogodila bila prava tehničar, ako ne onda te ne bilo dobra. Ti uvjek rekla da sve pogodila i da bila najbolja mi ne vidjeli graf pa ti ne vjeroval jer nemal dokazi o tvoja pogodak. HVALA |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza čet svi 06, 2010 7:52 pm | |
| samprasa poznajem osobno i znam da on ne piše ovaj nick. ovaj nick je otvoren kad je provaljen "zosprajc", takodjer vlad1111 nick. ali imaš ti još dosta nadimaka pusti Cromija na miru za tebe je on sveučilišni profesor |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza čet svi 06, 2010 7:54 pm | |
| - kolega nosorog - i vi znate, dakle, kakav sam ja gospodin. - zato ne znam čemu onda ovakve optužbe!!?? - no, ako vas veseli, bit ću što hoćete. - ako treba i vaš rob. - samo mi malo velik taj vaš, jelte, nos... - a za kolegu šprajca i ja sam posumnjao............ - on se, kao ono, ne kuži, a onda prosipa matematiku po forumu. - zato sam zaključio da sigurno ne vodi dnevnik. - tamo možeš biti voditelj jedino ako si operiran od takvih stvari kao što je matematika. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Tehnička analiza čet svi 06, 2010 7:56 pm | |
| Ako sam izracunao tocno postoji odbijanac za SP u spomenutom podrucju
Pogledat cu kasnije ..sa novim podacima pa da vidimo gje biSP mogao ici sutra/preksutra? |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tehnička analiza | |
| |
| | | | Tehnička analiza | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|