DIONICE,LOTO I OSTALE IGRE NA SREĆU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin
VAŽNA OBAVIJEST !!! U cilju unaprijeđenja foruma i unaprijeđenje poslovanja kroz uvođenje novih proizvoda i instrumenata uvodimo instrument psovanja na forumu za sve naše pretplatnike. Izrazite svoje osjećaje prema drugima i postanite bolji investitor !!!Ekskluzivno !!! Forum Investitor je u posjedu tehničkih targeta najpoznatijeg tehničkog analitičara kolege za Crobex i neke od dionica sa zagrebačke burze. CROBEX 1100 HT-R-A 155 ATPL-R-A 240 LEDO-R-A 900 DIOK-R-A 0 TISK-R-A 78 DLKV-R-A 75 ULPL-R-A 160 ADPL-R-A 9 LKPC-R-A 340 Pratite promjene iz sata u sat ! Ostanite prisebni. Uključite radio ili TV prijemnik. Isključite aparate na struju i plin, zatvorite vodu. Upotrijebite specijalna ili priručna zaštitna sredstva, pancirke, šljemove, boce s kisikom. Zapamtite: Opasnost traje sve dok se ne oglasi ZVUČNI SIGNAL ZA PRESTANAK OPASNOSTI ili dok nadležne službe ne daju nove targete !

 

 BLSC

Go down 
Autor/icaPoruka
Gost
Gost




BLSC Empty
PostajNaslov: BLSC   BLSC Icon_minitimesri svi 12, 2010 9:33 pm

Deca, kakva su sramota ti fond menadžeri koji vode te fondove. Dajte zamislite ovakvu situaciju u kojoj nitko od niti jednog fonda se uopće ne javi niti jednom u vezi ponude za jednu od naših najjačih firmi. Kakav je to neprofesionalizam i jad, kakvi su to jadnici od ljudi koji uopće ne reagiraju, oni su tu ne samo da vode računa o svojim fondovima nego su tu da vode računa i o burzi i da svojim preporukama podržavaju i male dioničare i rade za korist dioničara a ne ponuđača. Niti jedna riječ, bez obzira kakva, dakle ako misle da je to fer ponuda neka kažu to je fer i mi ćemo prodati po 500 ili ako nije neka kažu da nije. A ne da nitko u državi ne zna 2 dana prije isteka ponude što će oni napraviti i tako vrlo vjerovatno igraju u korist Duropacka. SLučajno nije sigurno i mogu reći da je ovo vrlo vjerovatno još jedna u nizu pljački hrvatskog naroda i to od strane domaćih izdajica, u to ubrajam i upravu Belišća i fondove koji su opljačkali vlastiti narod kroz prodaju jeftinije nego što su kupovali i to strancima.
Sramotno i sramim se sama kaj sam Hrvatica jer ova nacija je očigledno prepuna domaćih izdajica i lopovska i ne zaslužuje drugo nego da propadne. Eto, nemojte kaj zamjeriti ali nemrem ovo trpiti, ja sam u velikom plusu na ovoj dionici jer sam kupovala i po 290 ali ova ponuda nije fer ispod fer cijene je barem 30% i opet su nas domaći izdajnici iz fondova izigrali.
[Vrh] Go down
 
BLSC
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
DIONICE,LOTO I OSTALE IGRE NA SREĆU :: BURZA :: DIONICE-
Forum(o)Bir: