| Multinickovi????? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Multinickovi????? pon tra 05, 2010 2:04 pm | |
| Dobro neka mi se objasni koliko se ovdje smije imati multinickova? Ja sumnjam da De Luhe piše još i Bibera, Mrgana, HVidru i Zajčeva. Da li je to u skladu sa politikom Peder_Weba |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? pon tra 05, 2010 6:05 pm | |
| - Srdjan7 je napisao/la:
- Dobro neka mi se objasni koliko se ovdje smije imati multinickova?
Ja sumnjam da De Luhe piše još i Bibera, Mrgana, HVidru i Zajčeva. Da li je to u skladu sa politikom Peder_Weba Ja i moji sinovci biber,De Luhe i Srđan uvijek javimo za sve koji su nam sumnjivi i Peder Webu i Debelom Veki. Pa neka oni odlučuju šta će s tom bandom. Na PeDeu bi već sve isključili ali navodno da je vlasnik ovog foruma dozvolio i multinickove i da se piše bez cenzure i da je čak dozvolio da se piše i istina. K...c bi oni meni pisali istinu na mom forumu ali htjeli ste demokraciju kao kod nas u Americi na Bloombergu pa onda evo vam sad |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? pon tra 05, 2010 6:26 pm | |
| Mene tu ne petljajte, ja sam Srdjan a ne Srđan niti Srđo niti ne znam kako drugo. Ja imam samo jedan nick koji mi je posudio brat prije nego što je pogino. Laka mu zemlja |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? pon tra 05, 2010 6:29 pm | |
| Isto tako me ne petljajte među važe vjeko. Imam jedan jedini nick kojim pišem i investiram. kakvi bakrači, zajčevi i nabildane spodobe sa gramom mozga... hajte molim vas! |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? sri tra 07, 2010 11:45 am | |
| - HVidra je napisao/la:
- Isto tako me ne petljajte među važe vjeko. Imam jedan jedini nick kojim pišem i investiram. kakvi bakrači, zajčevi i nabildane spodobe sa gramom mozga... hajte molim vas!
Reko sam ti da se držiš kuhace jer ces sve pare pogubit ovako... Ne znam dal je pare u brak donijela žena ili ti, al ak je ovo prvo , onda je žena skroz luuda... Dati Rambu s Kuhačom da rasturi lovu igrajuci se na burzi i nije neki potez |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? pet tra 09, 2010 1:01 pm | |
| AKCIJA ČIŠĆENJA JE KRENULA....MALO POMALO OČISTIT ĆE SE I OVAJ FORUM OD DUPLIH NICKOVA |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? pet tra 09, 2010 7:35 pm | |
| - biber je napisao/la:
- AKCIJA ČIŠĆENJA JE KRENULA....MALO POMALO OČISTIT ĆE SE I OVAJ FORUM OD DUPLIH NICKOVA
A jel i kosiš da mi dođeš travu pokositi? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? pet tra 09, 2010 9:48 pm | |
| Pokosicu ja tebe vjeko jedna nekulturna! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? sub tra 10, 2010 12:45 am | |
| - Felga je napisao/la:
- biber je napisao/la:
- AKCIJA ČIŠĆENJA JE KRENULA....MALO POMALO OČISTIT ĆE SE I OVAJ FORUM OD DUPLIH NICKOVA
A jel i kosiš da mi dođeš travu pokositi? meni bi trebalo živicu urediti i septičku isprazniti |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? pon tra 12, 2010 9:41 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? pon tra 12, 2010 11:11 pm | |
| Dobro koliko se ovih štakora nakotilo odjednom??? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? pon tra 12, 2010 11:22 pm | |
| - Felga je napisao/la:
- Dobro koliko se ovih štakora nakotilo odjednom???
Pa daj lovi ih, što čekaš.......glupa tičurino |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? pon tra 12, 2010 11:28 pm | |
| - KaraTeSaky je napisao/la:
- Felga je napisao/la:
- Dobro koliko se ovih štakora nakotilo odjednom???
Pa daj lovi ih, što čekaš.......glupa tičurino Masna neobrijana kosmata balkančino poserem ti se u oba oka |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? uto tra 13, 2010 12:03 pm | |
| Korisnici. Prestanite se prekenjavati jer ću vam zaključati ovu ionako nepotrebnu temu. Pa nije ovo onaj drugi forum gdje sve pršti od Vidrinih i Deluxovih multinickova. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? uto tra 13, 2010 1:05 pm | |
| - Debeli Veko je napisao/la:
- Korisnici. Prestanite se prekenjavati jer ću vam zaključati ovu ionako nepotrebnu temu. Pa nije ovo onaj drugi forum gdje sve pršti od Vidrinih i Deluxovih multinickova.
Kolega Dvolični Veko, zašto se moje multinickove briše a kolegi Biberu se dozvoljavaju? Ako tako nastavite ja ću prestati pisati na ovom Forumu! Srdačan pozdrav Kucilo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? uto tra 13, 2010 1:13 pm | |
| Ma korisniče KusiloOro. Takva je politika ovog foruma. U biti reći će vama Debeli Veko - biber moderira ovaj forum samo to ne smije nitko znati (ja mu dajem da povremeno moderira kad ja ogladnim strasno i ubodem si kojeg veprića. Ili odem u šetnju sa Jasminom).
Tako vam je to. Ipak sam ja objektivan. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? uto tra 13, 2010 2:45 pm | |
| - Debeli Veko je napisao/la:
- Ma korisniče KusiloOro. Takva je politika ovog foruma. U biti reći će vama Debeli Veko - biber moderira ovaj forum samo to ne smije nitko znati (ja mu dajem da povremeno moderira kad ja ogladnim strasno i ubodem si kojeg veprića. Ili odem u šetnju sa Jasminom).
Tako vam je to. Ipak sam ja objektivan. Ja sam na strani moderatora, to je odlićan dećko i k tome nepodmitljiv i objektivan. Pušta sve moje postove, a briše protivničke.Pa pobogu kako bi ja navlačio da nemam podršku!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? sri tra 14, 2010 2:47 pm | |
| Milina na forumu
Burza lagano raste, multinickovi poubijani, pozitiva se lagano širi, kvalitetnih postova sve više i više, vratilo se prijateljsko ozracje medju forumašima...
Kvaliteta foruma iz dana u dan sve veca.
Ne mogu a da ne zahvalim moderatorima koji su su postrožili svoj rad i sada na forumu vlada izvrstna atmosfera
Pozdrav svim forumašima Poslovnog--NAJBOLJEG foruma u RH |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? sri tra 14, 2010 2:48 pm | |
| - De Luhe je napisao/la:
- Milina na forumu
Burza lagano raste, multinickovi poubijani, pozitiva se lagano širi, kvalitetnih postova sve više i više, vratilo se prijateljsko ozracje medju forumašima...
Kvaliteta foruma iz dana u dan sve veca.
Ne mogu a da ne zahvalim moderatorima koji su su postrožili svoj rad i sada na forumu vlada izvrstna atmosfera
Pozdrav svim forumašima Poslovnog--NAJBOLJEG foruma u RH buhahahaha najboljeg kažeš?? a po čemu ako smijem pitati? možda po količini lažova na metar kvadratni |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? sub tra 17, 2010 11:32 am | |
| Mene zanima samo jedno, a to je pod kojim nickom sad piše Vilim meni se stalno hvalio da on brani naš interes a sad kad nam ukidaju regres njega nema ni pod razno |
|
| |
Fedya
Broj postova : 205 Registration date : 19.03.2010
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Multinickovi????? sub tra 17, 2010 12:34 pm | |
| Nije istina da ja pišem pod nickom Ivano7 Ja sam sRđan7 i nemam drugih nikova, i taj jedan mi je ostavio moj brat prije nego što je emigrirao u Južnu Afriku |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Multinickovi????? | |
| |
|
| |
| Multinickovi????? | |
|