| Što smo tržili? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? pon svi 10, 2010 12:08 pm | |
| + JDPL (173,01)
povoljan risk reward ratio garantira da ću tu zaraditi. Kupio bi ja i u petak ali sam morao nešto obaviti za gospodina Todorića pa nisam bio uz kompjuter. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? pon svi 10, 2010 3:43 pm | |
| lose lose Rambo s kuhacom. Trebao si kupiti ULPL! A šta će jadan Jezdimir. Prognanik hahahahahahahah Ego mu je jako povrijeđen, pa ne zna više što bi. IZnosi laži oko ulpl, kupuje Hdel po 350, Thnk po 2200 A nezna pogledat ROE i ROA Pa da treba znat izracunat povrat na kapital i na imovinu, ipak je to viša matematika Samo book gleda, a i tom bolescu je zarazio svercovanog suzukija ( uvjerio ga u teorije zavjere) Kakvi su futuresi na Bdi za 5 mjesec, ak neko može postati? (dečki opet nisam uspio sve napisat točno, negdje mi je c negdje č, jebo ja sebe nepismenog - tako mi i treba kad kupujem diplomu na Ekonomskom fakultetu) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? pon svi 10, 2010 11:36 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto svi 11, 2010 1:59 pm | |
| - Felga je napisao/la:
- +AU
Što ti se dogodilo, kaj ti je kamen pao na glavu? - tisk- frnk jebojasam sebe i onog što mi je hvalio te govnare |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto svi 11, 2010 4:56 pm | |
| +BLSC |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto svi 11, 2010 10:55 pm | |
| ++ diploma ecc fakulteta financije (kod orsaga) 3000 eura statistika (kod sosica) 2000 eura |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto svi 11, 2010 11:31 pm | |
| - biber je napisao/la:
- ++ diploma ecc fakulteta
financije (kod orsaga) 3000 eura statistika (kod sosica) 2000 eura
Dakle prosjek ULPL vam je na 685? Čujte, kolega DELUX,slabo čujem turiranje tog vašeg V12, izgleda da se zvuk gubi zajedno sa vašim novcima. Recite,kako je to kad vam brokerski račun radi na tri cilindra? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? čet svi 13, 2010 10:10 am | |
| aj ne vjeki svercovani. i ovako mi je dovoljno teško. Pusim na sve strane
opaaaaaa
Korf 37. Kupovao sam na 42 Auhr 435. kupovao po 480-500.
Jel to opet niže nego jucer?? Ovdje vlada konfuzija totalna, prihodi pali, minus mi se povećao Jednostavno, ostao sam teški gubitas. Prodao jucer i Tisk na koji me navukao onaj uglađeni Guveronor ljiga teska.
realizirao teske gubitke. kupovao na 500 prodavao na 230.
lijepo su mi govorili Vidra, Suzuki i ekipa iz DT. A ja slušao budale. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? čet svi 13, 2010 11:14 am | |
| Ništa biberčiću, dođi ti meni na Knežiju da te ja utješim. Ovaj tjedan nema Jasmina pa ćemo se nasamo družiti. Kako ja to volim reći meni je moj Biber drag. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? čet svi 13, 2010 5:07 pm | |
| - Debeli Veko je napisao/la:
- Ništa biberčiću, dođi ti meni na Knežiju da te ja utješim. Ovaj tjedan nema Jasmina pa ćemo se nasamo družiti. Kako ja to volim reći meni je moj Biber drag.
neću da dođem, jer u tvom zagrljaju nema utjehe radije faćkam kurve po Dubravi no ovo je tema što smo tržili + mercedes https://www.youtube.com/watch?v=3HLuqodDAEc |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? čet svi 13, 2010 9:54 pm | |
| Danas malo kupovao DLKV od Bibija a prodavao mu ULPL. Ta Bloombergova radna stanica vrijedi svakog dolara. Ne smijem Bibiju reći da nije pretplata 1000 dolara mjesečno nego je 500. Plaćamo popola. Bibi plaća pola a ja ne. Ma, ne bi on skužio ni da mu kažem |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? pon svi 17, 2010 1:30 pm | |
| + 2 x LANČUGA ( u zamjenu za dionice ULPL ) |
|
| |
Fedya
Broj postova : 205 Registration date : 19.03.2010
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? pon svi 24, 2010 2:07 pm | |
| - Fedya je napisao/la:
- biber je napisao/la:
- + 2 x LANČUGA ( u zamjenu za dionice ULPL )
Kolega biber, da li lančuge isplaćuju dividendu? A gle stari.... Valentine je nedavno prodavao ADRS-P a Bibi je kupovao ko sumanut. Sad Valentine zbraja pare a Bibi zbraja gubitke. Jebga to je tako dok nekome ne smrkne drugome ne svane |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto svi 25, 2010 11:30 am | |
|
+ ht na 260 ++ adrs-p na 255 a hebiga popušio sam ko majmun i opet ću, ali što mogu kad je to jače od mene |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto svi 25, 2010 12:11 pm | |
| Hidra je danas pokazala sto zna
Kolega Ivek 123, Alien, suzuki, gurali ste se po 230 na kupnju prije koji tjedan.. ( Vidra i po 350)... jel kupujete? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto svi 25, 2010 1:04 pm | |
| Posto vasa burza bilo veliko smecic ja kupilo domaca dionic Statoila. Ipak je to firma a ne ove vase percije
_________________________________________________________ Norge er det beste. Vi dritt på resten |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto svi 25, 2010 1:29 pm | |
| |
|
| |
Fedya
Broj postova : 205 Registration date : 19.03.2010
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto svi 25, 2010 4:42 pm | |
| - biber je napisao/la:
-
+ ht na 260 ++ adrs-p na 255 a hebiga popušio sam ko majmun i opet ću, ali što mogu kad je to jače od mene HT 256 Sve ćeš novce izgubiti, kukava ti majka A luzerčine, Bože pomozi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto svi 25, 2010 4:44 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? sri svi 26, 2010 9:30 am | |
| - Fedya je napisao/la:
- biber je napisao/la:
-
+ ht na 260 ++ adrs-p na 255 a hebiga popušio sam ko majmun i opet ću, ali što mogu kad je to jače od mene
HT 256
Sve ćeš novce izgubiti, kukava ti majka
A luzerčine, Bože pomozi Cuj ti svercovani Suzuky ne seri. Ja sam jucer ljepo zaradio na tehničkom odbijancu na HT. Kupovao sam na 260-1 a prodavao na 256. Sada ja brojim pare a vi ste zaglavili u Hidri i Tehnici koje ste kupovali na 350 i 2200. Niste ulagali u znanje! Samo je jedan pravi poglavica GERONIMO! Zato ja mogu živjeti od investiranja a tebi će banke uzeti švercovani malboro i stan. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? sri svi 26, 2010 11:50 am | |
| - biber je napisao/la:
- Fedya je napisao/la:
- biber je napisao/la:
-
+ ht na 260 ++ adrs-p na 255 a hebiga popušio sam ko majmun i opet ću, ali što mogu kad je to jače od mene
HT 256
Sve ćeš novce izgubiti, kukava ti majka
A luzerčine, Bože pomozi Cuj ti svercovani Suzuky ne seri.
Ja sam jucer ljepo zaradio na tehničkom odbijancu na HT. Kupovao sam na 260-1 a prodavao na 256. Sada ja brojim pare a vi ste zaglavili u Hidri i Tehnici koje ste kupovali na 350 i 2200.
Niste ulagali u znanje! Samo je jedan pravi poglavica GERONIMO!
Zato ja mogu živjeti od investiranja a tebi će banke uzeti švercovani malboro i stan. Sreo sam ja govana u životu ali ti si jedno od većih.Pozdrav iz Tehnike |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? sri svi 26, 2010 3:02 pm | |
| +AU opet, naravno, ispod tržišne cijene |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što smo tržili? | |
| |
|
| |