| Što smo tržili? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? čet svi 27, 2010 1:23 pm | |
| - FitzPatrick je napisao/la:
- biber je napisao/la:
- Fedya je napisao/la:
- biber je napisao/la:
-
+ ht na 260 ++ adrs-p na 255 a hebiga popušio sam ko majmun i opet ću, ali što mogu kad je to jače od mene
HT 256
Sve ćeš novce izgubiti, kukava ti majka
A luzerčine, Bože pomozi Cuj ti svercovani Suzuky ne seri.
Ja sam jucer ljepo zaradio na tehničkom odbijancu na HT. Kupovao sam na 260-1 a prodavao na 256. Sada ja brojim pare a vi ste zaglavili u Hidri i Tehnici koje ste kupovali na 350 i 2200.
Niste ulagali u znanje! Samo je jedan pravi poglavica GERONIMO!
Zato ja mogu živjeti od investiranja a tebi će banke uzeti švercovani malboro i stan. Sreo sam ja govana u životu ali ti si jedno od većih.Pozdrav iz Tehnike Dragi kolega Nemojte se previšiše uzbuđivati, eutanazija na thnk će biti brza i bezbolna.. Pa pala ja sa 2200 na 1200 u manje od pola godine, što je to spram vašeg cijelog pasjeg zivota.. Ljedo itekako vrijedi nekoliko bookova, jer je visokoprofitabilna tvrtka u defanzivnom sektoru s najboljim proizvodima u europi u svojoj branši......nema žene koja ne voli da ljiže.......... Thnk ima budučnost kao šumeča tableta u praznoj ćaši vode, a vrijeme ce pokazati kako sam ja po ko zna koji put u pravu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? čet svi 27, 2010 3:01 pm | |
| a jebgba šta sad, mozda sam malo pretjerao, ali mislim da nije daleko od toga mislim nije mi nitko ništa rekao nego sam to baš sam samcat zaključio deduktivno-iduktivnom metodom joj sad će me glava boliti dva dana, joj joj |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? pet svi 28, 2010 4:11 pm | |
| Dobrodošao šefe, sluga sam ti pokoran izvini ako malo teže pamtim, mnogo udaraca sam primio u glavu nego kad ćemo da šortamo ULPL DLKV i LEDO, sad napokon možemo nešto i zaraditi hebiga ovo do sada je bila čista pušiona |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? pet svi 28, 2010 4:34 pm | |
| - biber je napisao/la:
- Dobrodošao šefe, sluga sam ti pokoran
izvini ako malo teže pamtim, mnogo udaraca sam primio u glavu
nego kad ćemo da šortamo ULPL DLKV i LEDO, sad napokon možemo nešto i zaraditi
hebiga ovo do sada je bila čista pušiona Bibi, nemoj se razbacivati riječima kad uopće ne znaš što znače. Jel ti znaš što je to šortanje? Sad ću ti objasniti.Ti si savladao baznu verziju šortanja, ono kad si kupovao HT na 298 i prodavao na 282 i kad si kupovao ADRS na 292 i prodavao na 274. Tu vrstu šortanja si odlično primjenio u praksi i to više ne trebamo vježbati. Najbitnije je da više ne moraš razmišljati kad bazno šortaš to ti sad automatski ide. E , dobro ali ovo novo šortanje je malo kompliciranije. Ovako, pošto si prodao HT i ADRS i nemaš ih više onda ću ti ja posuditi svoje uz malu kamatu a kad HT i ADRS padnu na 200 ti ih kupiš, meni isplatiš razliku od sadašnje cijene do 200 ,a tebi ostaju dionice i ne moraš više plaćati kamatu. Šta kažeš? Jesi zainteresiran? Ovo je odlična prilika ali treba reagirati odmah. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? pet svi 28, 2010 4:48 pm | |
| U pravu si Šefe znam da ne znam znam da sam ograničen znam da pušim, da da ću bankrotirat, sve znam, svega sam svjestan ali priznaj Šefe ......jelda da mi je dobro išlo .....jelda Šefe a što se tiče prijedloga, zašto me to uopće pitaš Šefe? pa znaš da ću učiniti sve što ti kažeš Šefe vjeran sam ti kao vjeran pas.....vau vau vau |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? pet svi 28, 2010 5:00 pm | |
| prodao ht kupljen prijepar dana po 260 Zarada desetak " sirotanovića" |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? sub svi 29, 2010 3:32 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 01, 2010 8:47 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 01, 2010 10:01 pm | |
| - Felga je napisao/la:
- + Au
++ Ag Tako sam i ja kupovao Ingru na 60 000 lp |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? pon lip 07, 2010 1:23 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 08, 2010 1:16 pm | |
| počeo istresati KODT.... 21 kom je tek pocetak. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 08, 2010 1:27 pm | |
| - biber je napisao/la:
- počeo istresati KODT.... 21 kom je tek pocetak.
a gle BIBI .... sve je to lijepo što ti pričaš nego što je sa najboljom firmom na zse - ulpl?? šutiš ko pić-ka jesu li prodali onja brod da imaju za dividendu ili su uzeli lombardni kredit kod RBA čik pa pogodi? pa onda hT si kupovo na 280, adrs na 275 dalekovod više ne spominješ, i to si šortao uz gubitak da ti se jajca smrznu frank si u minusu, kodt ti konan uvaljuje sad kupuješ ATPl a BDI ide u ambis jel ti više dosta dokupa ak tako nastaviš morati ćeš smanjiti unos kreatina i sintola što bi se moglo loše odraziti na tvoje ionako slabe psihofizićke sposobnosti |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 08, 2010 2:20 pm | |
| Čuj Svercovani ne seri. Pročitaj par knjiga o investiranju pa se onda javi. Dotad nemamo šta razgovart.
upalo nekaj sitno jdpl po 150,79
1021 13:16:03 150,79 10 1.507,90
vjeki ga Suzuki sada i ti mozes davati vece naloge od mene.... nestale pare u vjetar pa sad stavljam naloge od 1 500 kuna. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 08, 2010 2:43 pm | |
| + 400 jdpl............NA 151........NISAM IZDRŽAO.........
+2000 ingr............na 27,50........nisam izdržao........
Sve skupa sitno..........nek se nađe......... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 08, 2010 3:41 pm | |
| dokupio Frnk. Nisam valjda ja jedini zaglavio u ovoj navlakuši?????? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 08, 2010 3:58 pm | |
| - HVidra je napisao/la:
- dokupio Frnk. Nisam valjda ja jedini zaglavio u ovoj navlakuši??????
Ne boj se! Nisi.... Tako mi Kalifornije, navukoše me onaj lopov Biber i lopina Conan, mamu im .......... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 08, 2010 6:27 pm | |
| Gledao mirno kako mi Au postize novi ATH . Jedan od mnogih koji tek slijede |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 08, 2010 8:10 pm | |
| - Felga je napisao/la:
- Gledao mirno kako mi Au postize novi ATH . Jedan od mnogih koji tek slijede
Kolega nemate znanje. Izvadit ću ga iz moje bačve znanja i staviti ga vama u ruku da i vi imate znanje pa možda i još naraste u vašoj ruci. Pozdrav iz sunčane Kalifornije i štujte znanje |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 08, 2010 10:36 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? uto lip 08, 2010 11:35 pm | |
| Ovdje su tenzije vrlo visoke. Međusobne svađe i prepucavanja. Gubici se gomilaju. Keša više nema za dokup. Odbijanac je kad Crobex ne pada. Drukove više nitko ne puši. Ja razumijem situaciju ali dajte barem malo dostojanstva pokažite. Ipak ste vi uzori jedni drugima |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? sri lip 09, 2010 12:03 pm | |
| Prodao dio atpl od jucer , gubitak mali cevapi i pivo kod ljuljzimija
na jadoplovu će biti još gore ( frajer na prodaji ima municije za omanju diviziju
opet me nazugio geronimo da kupujem u krivi čas |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? sri lip 09, 2010 12:46 pm | |
| a gle biby.... ja sam danas prodavao jdpl, pa ga ti lovi danas zaradio za švercovani marlboro i žuju, a ti? a koji si ku.ac zaradio ti? a ti?? ti sigurno još čekaš cromanov odbijanac, ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, koji tupko |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? čet lip 10, 2010 12:21 pm | |
| - Felga je napisao/la:
- Gledao mirno kako mi Au postize novi ATH . Jedan od mnogih koji tek slijede
Ivek. Jel kupuješ Jnaf? zasto si lagao da si prije par dana kupio 37 jnafa kada se na promjenama u sda pokazalo da ih je kupio AZ zasto toliko lažeš? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Što smo tržili? čet lip 10, 2010 2:33 pm | |
| U PI materinu........ma jasno mi je da je Vidra u minusu kad je bio pijan kad je kupovao al zašto sam ja u jeb-ačkom minusu da trbu jaja......ja sam kupovao trijezan koji sam ja retardirani majnum jučer prodam jadoplov i ATPL i danas ga kupuj skuplje nego što sam ga prodao |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Što smo tržili? | |
| |
|
| |
| Što smo tržili? | |
|